Totusi iubirea: Ce este, totusi, iubirea?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

duminică, 8 ianuarie 2012

Ce este, totusi, iubirea?


       
        A iubi este insasi legea vietii, asa cum reiese din articolul legea iubirii.
Este una dintre cele mai sublime actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana. Iubirea poate sa insoteasca toate celelalte acte fundamentale ale noastre. Daca invatam plini de iubire (cu pasiune) vom memora si vom intelege mult mai usor. Daca ascultam cu iubire, vom auzi mai multe si mult mai bine. Daca vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor capata o forta neinchipuit de mare. Daca vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor si profund ca al unui copil. Daca vom gandi atunci cand suntem plini de iubire, gandurile noastre vor capata profunzime si stralucire. Gandurile care se cladesc prin iubire vor fi mai luminoase decat razele soarelui si mai patrunzatoare decat sagetile lui Arjuna.
Toate acestea si multe altele apara atunci cand iubirea este prezenta in fiinta noastra.
          A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta.
        Iubirea adevarata nu asteapta NICIODATA NIMIC in schimb. Iubirea inseamna daruire totala,inseamna uitare de sine.
        Sa invatam sa iubim cu adevarat,fara a cere ceva in schimbul iubirii noastre.
        O stare afectiva, complexa si inaltatoare, deosebita, la care tinde majoritatea, dar la care ajung realmente foarte putini!....

16 comentarii:

  1. Iubirea izvoraste din sufletul oamenilor
    Sentimenul acesta pur e atemporal si dupa cum toti stim, iubirea e "boala" cea mai grea si care lasa urme adanci. :)
    Desi societatea creeaza bariere, iubirea nu ar trebui sa tina cont de ele!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-AM INDRAGOSTIT, NU MA BAGA IN SEAMA, CE POT SA FAC CUM SA-I SPUN CA AM FLUTURI IN STOMAC CA NU MAI DORM CA MA GANDESC NUMAI LA EL?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. AM INCERCAT SA II SPUN DAR NU POT ESTE PLECAT IN STRAINATATE PANA IN MARTIE IAR MESAJ NU II POT DA DEOARECE E BLOCAT

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand va veni, primul lucru pe care-l faci e sa-i zici ca el e pentru tine lumina soarelui de dimineata, parfumul florilor primavara si ca iti doresti sa fie tot timpul langa tine! Daca te va saruta, iti impartaseste cu siguranta sentimentele! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. NU AM NICI NUMARUL NICI ADRESA LUI ASA CA............

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand va veni.... Sa fii pe faza! :)
    Totusi, ce e iubirea, dupa parerea ta? ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. SA FIU PE FAZA SA FAC CE?
    IUBIREA ESTE MAGIA, ESTE SENTIMENTUL UNIC IN FELUL SAU, ESTE SUPREMATIA, ABSOLUTUL,LUPTA, VOINTA, ...........TOTUL PENTRU CARE AI MUTA PANA SI MUNTII. ESTE FRUMOS SA IUBESTI SI SA FII IUBIT DE ACEEASI PERSOANA CARE TE COMPLETEAZA, DAR CE TE FACI CAND IUBESTI DOAR TU?

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubirea nu e iubire daca nu e impartasita!
    Frumos descri iubirea..... Ai un suflet frumos! Fericit barbatul acela! ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste . (A. P. Cehov)

    Dora,cand vei avea ocazia,spune-i ! Nu-ti fie teama,chiar daca nu-ti va impartasi sentimentele,cel putin sufletul tau va fi eliberat de povara dubiului....e grea viata cand iti vine mereu in minte intrebarea"si daca ?"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BEATRICE-MULTUMESC ESTI FOARTE DRAGUTA ,EU INCERC SA-I SPUN DE 3 SAPTAMANI DAR NU POT NU MA ASCULTA NIMENI

      Ștergere
  11. Dragostea este acea scinteie care ne incalzeste inima ,este cel mai frumos si mai deosebit sentiment existent in lume,pentru ca doar iubind ne descoperim pe noi insine,a iubi se rezuma la replika de a trai cu adevarat,pt ca iubirea este de nedescris ea este cea care ne da noi sperante datorita carora viata noastra capata o noua nuanta,aidoma unui curcubeu care apare dupa ploaie asa si dragostea apare uneori cind nu te astepti...dar e minunata(K)

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte frumos ai descris dragostea! Se vede ca esti o fire romantica si ai iubit sau iubesti din tot sufletelul tau! :) Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere