Totusi iubirea: De ce inseala femeile?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

luni, 14 ianuarie 2013

De ce inseala femeile?

Eu mereu stau si ma intreb, de ce inseala femeia? De ce prefera sa insele in loc sa puna punct relatiei si sa inceapa una noua? De ce femeile prefera amantii? Cat la % dintre femeile care insala o fac pentru ca sunt nesatisfacute in pat? Cat la % dintre femei o fac pentru bani?

Pana acum stiam ca barbatii inseala mai mult decat femeile, insa lucrurile s-au schimbat intre timp. Conform unui studiu s-a constatat ca 5% dintre femei si-au inselat partenerul, iar procentul barbatilor care inseala a fost de doar 3%. De ce inseala femeile? Iata cateva motive pentru care femeile isi pot insela partenerul.


1. Pentru a se razbuna

Femeia inseala pentru a se razbuna pe partenerul care a inselat-o. Ea isi doreste sa simta si barbatul de langa ea acelasi lucru pe care l-a simtit ea atunci cand a fost inselata. L-a iertat, insa simte nevoia de a face acest lucru. Barbatul care isi inseala partenera poate continua relatia cu mai multa usurinta decat femeia care a inselat. Majoritatea barbatilor care afla ca femeia de langa ei i-a inselat ru relatia, pe cand femeile care au fost inselate pot trece peste acest moment, desi nu este atat de usor.

2. Pentru a simti fiorul

Atunci cand inseala femeia doreste sa se elibereze de stres, cauta fiorul aventurii si noi sentimente. Ea nu isi doreste neaparat sa faca acest lucru, isi doreste doar sa aiba mai mult decat ceea ce are deja. O femeie cand insela, de obicei il face pe sotul ei atent. Ea isi doreste ca el sa ii dea mai multa atentie, sa sesizeze ca intre ei exista probleme. Daca acesta o ignora sau nu ia in serios plangerile ei, ea va considera ca aceasta este ultima solutie pentru a-i atrage atentia partenerului.

3. Pentru ego

Atunci cand femeile ies cu alti barbati decat partenerii lor o fac pentru ca acestia le fac sa se simta dorite si sexy, lucru pe care partenerul de viata nu il face. Ar trebui ca barbatii sa fie atenti daca femeia de langa ei se simte iubita, apreciata sau ignorata. Daca o femeie se simte neglijata, atunci va deveni vulnerabila avansurilor barbatilor si va ceda mult mai usor.

de ce inseala femeia4. Pentru a gasi dragoste

Sunteti iubiti sau colegi de camera? La inceputul relatiei se poate simti dragostea mai intens, insa cu timpul aceasta se transforma. Este foarte important ca flacara iubirii sa fie mentinuta. Sarutul timp de 30 de secunde sau o imbratisare de 20 de secunde va ridica nivelul de endorfina. O casatorie linistita nu este intotdeauna puternica. Conflictele creaza pasiune, bineinteles cele minore. O femeie care are o relatie stabila si linistita este mult mai predispusa adulterului decat una care are o relatie mai tumultoasa.

5. Viata sexuala este plictisitoare

Viata sexuala? Mai exista asa ceva? Cuplurile care sunt impreuna de mai mult timp se plang adesea ca viata lor sexuala a devenit plictisitoare sau noptile de amor sunt foarte rare. Dorinta de a face sex se manifesta mai mult la femeile tinere care vor dori sa isi insele partenerul din acest motiv. Cele care sunt casatorite de mai mult timp, de varsta a doua isi doresc experiente noi. Solutia ar fi ca viata sexuala sa fie condimentata.

6. Femeia se simte singura

Daca o femeie simte ca nu mai are puncte comune cu partenerul sau va dori sa impartaseasca interesele cu altcineva. De la impartasirea intereselor, o aventura emotionala, mai este doar un pas pana la o aventura sexuala. Inselarea amelioreaza sentimentul de singuratate pe care il simte in relatia ei.

7. Isi doreste sa retraiasca trecutul

Pot exista momente cand femeia doreste sa retraiasca unele momente ale vietii din trecut. Revenirea la fostul iubit este destul de des intalnita. Nu isi doreste neaparat acel barbat, insa doreste sa fie aceeasi femeie
care era atunci cand era cu respectivul. Revenirea la tinerete o poate face pe femeie sa se simta din nou tanara, plina de viata, atractiva si sexy.

8. O experienta neplacuta

Femeile care trec printr-o experienta neplacuta, cum ar fi cancerul la san, isi pot evalua viata intr-un alt mod. Aceasta femeie va vedea viata in profunzime si se va gandi mai mult la modul ei de viata. Barbatii care au o relatie cu o astfel de femeie daca nu sunt aproape de ea in aceste momente pot fi usor inselati. Daca simt ca nu mai au mult de trait sau simt sentimentul mortii care se apropie vor dori sa traiasca viata la maxim, atat cat ea va mai fi.

9. Pentru mai multa atentie sau doar pentru o aventura

Femeile acorda foarte mult timp treburilor casnice si ingrijirii copiilor, asta in afara de timpul petrecut la serviciu. Au nevoie sa se simta apreciate si tanjesc dupa validarea meritelor. Femeia care se afla intr-o astfel de casnicie va sari imediat in bratele unui barbat aventuros, amuzant, care o va rasfata. Daca sotul ii va acorda atentie, va fi grijuliu, atent si cooperant, nu va fi inselat. Daca o femeie casatorita are o relatie buna cu sotul ei si este fericita, exista sanse foarte mici sau nule ca ea sa isi insele sotul.

                               

18 comentarii:

  1. 10. Nimfomanie - vezi dictionar

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiu de ce înşală femeile, cert este ca am observat ca voua, bărbaţilor, vă plac femeile perverse. Poatenţie ca asta se caută... Femeile cuminţi nu mai sunt la moda

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm!... Unii dintre noi cauta femei cuminti, draga mea! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant articolul ! toate capitolele sunt adevarate motive!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca vi se pare interesant! Voi reveni in curand cu alte lucruri interesante si placute!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai bani ai femeie. Nai bani nai femeia pe care o doresti. Iubirea sta in bani

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt de acord cu spusele dvs, domnule jimmy!
    Intr-adevar, in prezent, din pacate femeile iubesc tot mai rar sincer si din suflet.
    La ele primeaza partea materiala!

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate fi doar unul din aceste motive sau chiar toate :))) Bine punctat,oricum!

    RăspundețiȘtergere
  9. Hehe, la intrebarea asta voi, femeile trebuie sa raspundeti! ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am incercat sa raspuns si eu la intrebarea asta, te astept pe blog sa vezi si parerea mea :).

    Nu sunt de acord cu pct.7. Daca o relatie s-a terminat, e clar ca ceva n-a mers. Si decat sex c-un ex...

    RăspundețiȘtergere
  11. Merci fain, Roxi!
    Gata, luat si eu link de la tine! ;)
    Imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  12. Toți cu banii .Vedeți că nu toate sunt la fel .Asta este tipicul misoginism , sa băgați pe toate in aceași oală .când din ce in ce mai multi sunt după interest în ziua de azi .Și nu contează genul , chiar și sexul este un interes.Unde mai este dragostea , când oamenii sunt superficiali și răi .Rar mai vezi bunătate , și așa nu este după gen sau sex , că ești bărbat sau femeie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, in prezent chiar si sotiile sau prietenele fac dragoste in schimbul unor favoruri...

      Ștergere