Totusi iubirea: Idila de noiembrie
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

vineri, 13 decembrie 2013

Idila de noiembrie

             E un film superb, imi place foarte mult si vi-l recomand cu caldura. Daca ai iubit sau iubesti, vezi filmul si te vei transpune in unele momente in pielea lui sau a ei! E o poveste de iubire interesanta. El, maniacul dupa munca, ea,dorind sa-si traiasca din plin viata. Desi la inceput ce facea parea normal, ea a ajuns sa se indragosteasca nebuneste de el, eveniment urmat de secretul care iese la iveala…Este ceva in genul  “A walk to remember”. Merita vazut! Keanu si Charlize isi interpreteaza rolurile extraordinar. Asa cum ne-au obisnuit.
            In fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puţin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună şi să trăiască după regulile ei, ideile ei şi visurile ei. Apoi să se despartă şi să meargă fiecare pe drumul lui, fără nici o obligaţie şi, mai ales, fără perspectiva unui viitor împreună. Idila trebuie să dureze exact o lună – aceasta e singura regulă pe care Sara o respectă cu sfinţenie. Şi cum este o femeie superbă, puţini sunt cei care refuză acest joc al dragostei şi întâmplării.
Noiembrie este luna în care îl găseşte pe Nelson (Keanu Reeves), un tânăr ambiţios pentru care în viaţă nu există nimic mai important în afară de succesul în carieră. După apariţia sa, Sara îl tentează cu perspectiva unei vieti trăite la maximum, cu bucuria clipei, a plăcerilor simple sau nebuniilor de moment, reuşind puţin câte puţin să îl scoată din carapacea lui. Ce trebuia să fie o simplă aventură, devine curând o mare poveste de dragoste.În cele din urmă, Nelson descoperă că idilele de o lună nu sunt un simplu joc al seductiei şi că Sara încearcă cu disperare să dea un sens ultimelor sale luni de viaţă.
                Filmul va rula la Prima TV maine seara, 14 decembrie 2013, incepand cu ora 20.30. Vedeti-l si nu veti regreta. Eu il voi revedea cu placere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu